Informatie, tips en vrijblijvend advies over screens

Garantieregeling

Als je screens gaat kopen dan is het natuurlijk goed om te ontdekken of je hier ook garantie op krijgt. Ontdek welke garantieregeling er geldt en hoe lang deze geldt.

Buitenzonwering heeft een levensduur van tien tot twintig jaar. Het is natuurlijk belangrijk om zo lang als mogelijk te genieten van de screen en om zeker de eerste paar jaren geen last te hebben van zaken die kapot gaan aan de screens. De garantieregeling kan echter sterk verschillen per merk en per fabrikant.

Hoe lang geldt een garantieregeling?

Een garantieregeling voor screens geldt in de meeste gevallen voor vijf jaren. Het is echter ook mogelijk dat de regeling korter is. Zo kan de garantie ook een jaar zijn of twee jaren. Het is goed om te informeren bij de aankoop van de screens hoe lang je er garantie op krijgt. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent.

Volop genieten

Door goede afspraken te maken rondom de garantieregeling kun je met een goed gevoel genieten van de screens. Het is werkelijk heerlijk om de screens open en dicht te doen, meer privacy te hebben en een optimale bescherming tegen de zonnestralen.

Enkele tips als je screens gaat kopen!

Onderhandel altijd over de prijs. Weet echter dat je niet het onderste uit de kan hoeft te krijgen. Zorg echter er wel voor dat je een korting krijgt. Een andere tip is dat je het beste geld kunt uitgeven aan een vakman om de screens te laten plaatsen. Ze kunnen het sneller en vaak ook beter dan jij! En dat is natuurlijk wel net zo fijn.

Je kunt tot 10% besparen op de aanschafkosten van een nieuwe screen als je offertes opvraagt.

Bekijk ook de volgende screens pagina’s:

> Screens
> Screens kopen
> Screens prijzen
> Screens voordelen
> Offertes